در حالي كه بحث در مجلس شوراي اسلامي و تيغ نظارت اين نهاد قانونگذاري كشور به مدارك تحصيل برخي مقامات و اعضاي كابينه دولت نهم رسيده و از سوي ديگر نيز رئيس مجلس موضعي منطقي را در قبال حوادث اخير گرفته است، رسانههاي حامي دولت نيز دست به كار شده و با خبرسازي و انتشار شايعاتي به نقل از يك نفر كه نخواست نامش فاش شودT مدرك دكتراي علي لاريجاني و نحوه دريافت اين مدرك را زير سؤال بردهاند.
در همين زمينه خبرنگار «تابناك» با رئيس گروه فلسفه دانشگاه تهران گفتوگويي را درباره اين بحث و مدرك دكتراي علي اردشير لاريجاني انجام داده است.
دكتر حسين غفاري، رئيس گروه فلسفه دانشگاه تهران كه پيش از اين نيز تصدي رياست اين گروه را بر عهده داشته، با رد همه مباحث مطرحشده درباره مدرك تحصيلي دكتر لاريجاني گفت: آقاي لاريجاني درجه علمي ليسانس را از دانشگاه شريف، فوق ليسانس را در دانشگاه تهران اخذ كردهاند و پس از دريافت فوق ليسانس، بلافاصله در مقطع دكترا قبول و مشغول به تحصيل شدند.
دكتر غفاري افزود: آقاي لاريجاني حدود 14، 15 سال پيش موفق به دريافت مدرك دكترا شدند و استاد راهنماي ايشان دكتر كريم مجتهدي بوده و همچنين اساتيد مشاور ايشان نيز دكتر احمدي و مرحوم دكتر مجتبوي بودند.
وي در ادامه اشاره كرد: ايشان در دفاع از پاياننامه خودشان كه فکر می کنم تحت عنوان «شهود ریاضیات در کانت» بوده و با دفاع عالي و مناسب توانسته نمره 18.5 يا 19 گرفته و موفق به اخذ درجه علمي شدند.
وي افزود: از رساله ايشان كه اينك در دانشگاه نيز موجود است، بعدها دو كتاب نيز مستخرج شده است.
اين مقام مسئول دانشگاه تهران با ابراز تأسف و انتقاد شديد از انتشار چنين شايعاتي افزود: مستندات و رساله دكتر علي لاريجاني در دانشگاه تهران موجود است و چنين رسالهاي با چنين اساتيد راهنما و مشاوري، جاي هيچگونه شائبهاي باقي نگذاشته و تحت فشار گذاشتن براي گرفتن نمره قبولي نيز مضحك است.
گفتني است، يكي از سايتهاي حامي دولت چندي پيش با درج خبري به نقل از يك نماينده گمنام مجلس، از بررسي چگونگي اخذ دكترا توسط رئيس مجلس هشتم خبر داده بود.